DTP & Vormgeving

Drukwerk is naast kunst op maat één van die disciplines die zorgen voor het PLUS gevoel binnen het aanbod van onze producten en diensten. Wij doen het er dan ook niet zomaar even erbij.

Na in oktober 2017 een hechte samenwerking te zijn gestart met een grafische specialist met 15 jaar ervaring hebben we in de afgelopen jaren aan de lijve ondervonden wat het verschil maakt als je graficus in je team hebt.

Snelle levertijden, een eigen ontwerpstudio en specialistische kennis van diverse bedrukkingsmethoden en een benadering vanuit conceptueel denken zijn punten die ons een ideale partner maken voor jou en jouw klanten.

Daarnaast hebben we een  3D-ontwerper die we ook voor je in kunnen zetten, die de mooiste 3D ontwerpen voor je kan realiseren. We kunnen de ontwerpen ook voor je 3D printen.

Snel, scherp en persoonlijk

Naast de snelle levering, scherpe collega-prijzen en persoonlijke aandacht binnen het hele traject zorgen wij ook voor een technische controle van de aangeleverde documentatie en passen wij deze bestanden ook voor je aan.  We kunnen een totaalaanpak van A tot Z verzorgen bij bijvoorbeeld het lanceren van een campagne of nieuwe huisstijl.

Op deze manier biedt jij als leverancier wederom een extra dienst aan voor jouw klant!

En maken we met elkaar, zwart op wit gedrukt, het verschil.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!