Nanostopper

  1. Vacumeer glazen potten
    (optimale houdbaarheid met zelfgecreëerde houdbaarheid containers)
  2. Vacumeer wijnflessen
    (perfecte afsluiting en ideaal voor schroefdopflessen)
  3. Vacumeer ziplock zakken
    (upgrade eenvoudige vershoudzakjes)en dat allemaal met de meest innovatieve keuken ‘musthave’ voor ieder huishouden of horecagelegenheid.

Geef je glazen potten een nieuw leven als bewaarcontainer!

Met de Nanostopper verwijder je de zuurstof uit een pot. Hierdoor wordt oxidatie vertraagd en zal de inhoud vers blijven en de smaak behouden. Maar je kunt bijvoorbeeld je grote augurken pot ook hergebruiken en hier je cornflakes, chips of koekjes langer in bewaren en vers houden. Zo kun je ook in bulk inkopen.

Verdeel grote hoeveelheden in kleine porties, portioneer maaltijden, maak verse snacks vooruit. Het kan allemaal met deze ‘next generation’ vacuüm stopper. Minder plastic, minder verpakking, minder voedselverspilling, maar meer smaak en meer vrijheid.

Wine by the glas ook gewoon voor thuis!

Rood, wit of rosé? Die Merlot of toch maar de Cabernet? Waarom niet gewoon allemaal?

“Wine by the glass” is niet alleen gereserveerd voor horeca. Ook thuis kun je voor je gasten – of gewoon lekker voor jezelf – genieten van precies die wijn waar je trek in hebt op een bepaald moment.

Eigenlijk een uitkomst want heel eerlijk vinden we het normaal gesproken allemaal toch stiekem zonde om meerdere flessen tegelijk te openen met het risico ze nog halfvol te moeten weggooien.

Met Nanostopper® kun je gerust meerdere verschillende flessen wijn tegelijk openen en de wijn in de eigen fles vers houden tot de volgende sessie. Er zijn echter wel wat tips & tricks die ervoor zorgen dat je wijn zo lang mogelijk op smaak kan worden bewaard.
We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Tip 1 Sluit na iedere schenkbeurt de wijnfles af met de Nanostopper® en pomp de lucht er direct uit. Het is niet goed om te wachten tot het einde van de avond, omdat het oxidatieproces al direct start na het openen.

Tip 2 Bewaar gevacumeerde flessen wijn niet in direct zonlicht en niet warmer dan 21 graden Celsius.

Tip 3 Heb je een wijnklimaatkast? Berg dan de geopende fles na serveren in de klimaatkast op. Heb je geen klimaatkast, dan is de koelkast een prima optie. Ook voor rode wijnen! Haal de fles wel voldoende lang voor de volgende sessie uit de koelkast, zodat de wijn op temperatuur kan komen. Een vuistregel: leg witte wijn tenminste 20 minuten voor het drinken in de koelkast en haal rode wijn minimaal 20 minuten voor het drinken uit de koelkast.

Tip 4 Geen rechtopstaande plek in de klimaatkast of koelkast? Dan kun je met de Nanostopper® schroefdopflessen gerust horizontaal bewaren.

Speciale, dure ventielzakken kopen is verleden tijd met Nanostopper®

Met de Nanostopper® zak adapter kun je iedere luchtdicht afsluitbare (vershoud)zak omtoveren tot vacuümzak, voor (diepvries) bewaren, marineren en sous vide koken.

Plaats de adapter met de Nanostopper® in de zak en klik de dop aan de buitenkant van de zak op de adapter. Nu heeft de zak een ventiel waar lucht uit kan worden gepompt!

Gebruik de vacuümzakken onder meer om snel en effectief te marineren, voor het portioneren van voedsel, het voorkomen van vriesbrand bij het invriezen en het sous vide koken.

De Nanostopper® zak adapters werken zelfs met herbruikbare siliconen ziplock zakken!

Alle Nanostopper® sets zijn exclusief vacuümpomp. Er zijn immers al genoeg goede pompjes in de wereld (de meeste huishoudens hebben er wel 1 in de keukenla liggen) en nog één erbij is gewoon niet duurzaam. Om die reden is er voor de flessensets, de pottensets en de zakkensets een universele pomp-adapter ontwikkeld. Wanneer je het toch fijn vindt om een pompje aan te bieden, dan kunnen die ook besteld worden. Zo kan jouw klant direct met een starterskit aan de slag.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!