Powerpads

De POWER PADS zijn een innovatief reclame c.q. advertentiemedium voor het eenvoudig bevestigen van kleine objecten. Of het nu een smartphone, sleutel, tandenborstel of douchegel is. Laat je fantasie de vrije loop.

Door het sterk hechtende nanomateriaal zijn de POWER PADS niet alleen veelzijdig. Door ze kort te wassen, kan je altijd terugkeren naar volledige kleefkracht. Dat is ideaal want je kunt niet voorkomen dat ze ook stof aantrekken.  Maar spoelen met water, drogen en hij is weer als nieuw! Ideaal!

Stick whatever, whereever!

Het grote oppervlak van de powerpads zorgt niet alleen voor veel duurzaamheid en sterkte, het biedt dus ook een fullcolour advertentieruimte. Ze kunnen individueel worden ontworpen volgens de gewenste specificaties van jouw klant.

Super gaaf item dat te voorzien is van een beeldmerk, slogan of ontwerp.

Zo is jouw klant altijd nuttig in het zicht en op de voorgrond!

Wij leveren onze POWERPADS standaard in doorzichtige plastic zakjes, die worden geleverd met een insteekkaart met de bijbehorende gebruiksaanwijzing. Het is tevens mogelijk om tegen een zeer kleine meerprijs een extra maatwerkkaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap van jouw klant.

Ze zijn gemaakt van siliconen en wegen 22 gram.

De levertijd is ca. 4-5 weken na akkoord drukwerk.

Reclamebureaus en dealers van promotionele producten ontvangen van ons speciale voorwaarden voor onze POWERPADS. Je krijgt premium producten van hoge kwaliteit tegen een nog goedkopere prijs.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op!